Freshfood


Ons aanbod


Fruit

Net als onze groenten, kopen we het inlands fruit aan op de verschillende veilingen in gans Vlaanderen. We verkopen vooral inlands fruit met keurmerken zoals Truval, Haspengoud,... Hierdoor is de kwaliteit steeds gewaarborgd.

Rauwkost assortiment

Fresh Food beschikt over een eigen snijkeuken, waar we onze verse groenten en fruit versnijden en verpakken. Op deze manier kan je onze kwaliteitsproducten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier thuis nuttigen. Handig voor een feestje of een barbecue bij jouw thuis!

Klaargemaakte maaltijden

Tot slot vind je versbereide maaltijden in ons assortiment. Deze worden niet ingevroren, maar bewaard in de koeling. Je vindt bij ons stoofvlees, videevulling, lasagne, spaghetti, bereide puree's, dagverse soepen,...


Kwaliteitsproducten

Flandria

Fresh Food geeft op gebied van groenten de voorkeur aan inlandse groenten met het keurmerk Flandria, deze groenten worden door ons eigen team aangekocht op de diverse veilingen over gans Vlaanderen. Flandria is hét kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Het wordt gebruikt door de 6 belangrijkste groente- en fruitveilingen. Het keurmerk garandeert milieubewuste teelt, kwaliteit én versheid. De Flandria-producten worden in de veilingen dagelijks gecontroleerd op kwaliteit en sortering. De Flandria-producten staan bekend voor hun sappige smaak en versheid. Verser kan ook niet: Flandria groenten en fruit liggen al in de winkel na 1 dag.

Truval

Fresh Food geeft op gebied van fruit de voorkeur aan inlands fruit met het keurmerk Truval. Truval is met immense voorsprong marktleider in België. De scherpste normen worden gehanteerd op het vlak van teeltmethodes, hygiëne, voedselveiligheid, interne kwaliteit van de vruchten (o.a. rijpheid, suikergehalte, hardheid) en de externe kwaliteit (o.a. gaafheid van de schil, kleur). Truval-fruit is gegarandeerd een product van milieubewuste teelt. Daarnaast voldoen de producten ook aan de eisen van de zogenaamde "geïntegreerde teelt".

Haspengoud

Haspengoud is het paradepaardje van de fruittelers van Haspengouw. Het Haspengoudfruit wordt dagelijks gekeurd op basis van versheid, grootte, vorm, hardheid, kleur en schilkwaliteit. Het staat voor een onberispelijke presentatie in nieuwe kisten en voorzien van kistenkaarten.
 


Seizoensgebonden producten

Fresh Food volgt steeds het seizoensgebonden aanbod van de markt! Wij gaan uit van kwaliteit en natuurlijke beschikbaarheid, niet van consumentenvraag en trends. Om de beste smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen dient men de verschillende groenten- en fruitsoorten binnen hun natuurlijke periode te respecteren.

Exotische producten

Naast inheemse groente- en fruitsoorten bieden we een groot aanbod van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse exotische producten aan. Daarnaast is een uitgebreid assortiment kruiden standaard voorradig. We kunnen steeds exotische groenten en fruit bestellen.

Contacteer ons
voor meer informatie.