Professionelen

Horeca – service

Met onze horeca-service staan we paraat voor restaurants, frituren, broodjesbars, tavernes… Je bestelt de hoeveelheid groenten en fruit die je zaak nodig heeft, en wij zorgen voor een levering op maat van je horecazaak. Bij ons kun je een uitgebreide waaier aan groenten en fruit, inclusief alle specialiteiten en exotische producten bestellen. We zorgen voor een vlotte levering van jouw dagverse benodigdheden.

Voordat we je bestelling gekoeld bij jouw zaak leveren, bereiden onze medewerkers deze zorgvuldig voor. Via ons routeschema bedienen we dagelijks je regio. Bestel via onze webshop of neem contact op met ons voor meer informatie!


Ons aanbod

Fruit

Ons inlands fruit wordt aangekocht op de verschillende veilingen in gans Vlaanderen, We verkopen vooral inlands fruit met keurmerken zoals Truval, Haspengoud, ... . Hierdoor kunnen we steeds de beste kwaliteit waarborgen !

Bewerkte groenten & fruit

Fresh Food beschikt over een eigen snijkeuken, waar onze verse groenten en fruit worden versneden en verpakt. Op deze manier kan je onze kwaliteitsproducten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier verwerken.

Kwaliteit

Flandria

Fresh Food geeft op het gebied van groenten de voorkeur aan inlandse groenten met het keurmerk Flandria, Onze medewerkers kopen deze groenten op de diverse veilingen in Vlaanderen aan. Het keursmerk wordt dan ook in de belangrijkste groente- en fruitveilingen toegepast en staat voor milieubewuste en een verse teelt met een goede kwaliteit. Enkel producten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk, krijgen het Flandria-keurmerk toegekend. Aan het kwaliteitslabel herkent men de jarenlange inspanningen van de telers en het efficiënte kwaliteitsbeleid van de veilingen. De Flandria-producten worden in de veilingen dagelijks gecontroleerd op kwaliteit en sortering. Flandria groenten en fruit liggen al in de winkel na 1 dag.

Truval

Fresh Food geeft op gebied van fruit de voorkeur aan inlands fruit met het keurmerk Truval. Slechts 20% van het door de Belgische Fruitveiling verhandeld fruit beantwoord aan de strenge eisen van dit absolute topmerk. Truval-fruit is gegarandeerd een product van milieubewuste teelt. Daarnaast voldoen de producten ook aan de eisen van de zogenaamde "geïntegreerde teelt".

Haspengoud

Haspengoud is het paradepaardje van de fruittelers van Haspengouw. Dit label wordt enkel toegekend aan de allerbeste appel- en peervariëteiten. Ook aardbeien, frambozen, bessen en kersen worden onder Haspengoudkwaliteit aangeboden. Het Haspengoudfruit wordt dagelijks gekeurd op basis van versheid, grootte, vorm, hardheid, kleur en schilkwaliteit. Het staat voor een onberispelijke presentatie in nieuwe kisten en voorzien van kistenkaarten.
 Seizoensgebonden producten

Fresh Food volgt steeds het seizoensgebonden aanbod van de markt! Wij gaan uit van kwaliteit en natuurlijke beschikbaarheid, niet van consumentenvraag en trends. Om de beste smaak, kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen dient men de verschillende groenten- en fruitsoorten binnen hun natuurlijke periode te respecteren.

Exotische producten

Naast inheemse groente- en fruitsoorten bieden we een groot aanbod van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse exotische producten aan. Daarnaast is een uitgebreid assortiment kruiden standaard voorradig. We kunnen steeds exotische groenten en fruit bestellen.

Contacteer ons
voor meer informatie.